GOLDEN POND PRODUCTEN    

 

De GOLDEN POND PRODUCTEN zijn unieke nieuwe producten ontworpen en gebaseerd op jarenlange ervaring in de vijverwereld, en in samenspraak met gespecialiseerde biologen en dierenartsen.

Deze unieke producten zijn aangepast aan klimaatsveranderingen en aan de steeds groeiende resistentie van algen aan reeds bestaande producten op de markt.


MALAMIX17    

 

Een biologische mix van planten, vitaminen en kruiden voor een optimale gezondheid van vijvervissen samengesteld door de Koidokter Maarten Lammens.

Te gebruiken: Na gebruik van medicatie, bij ziekte, verzwakking en wondjes en PREVENTIEF voor een gezonde slijmhuid en een versterkte weerstand, zeker na de winter periode.

PREVENTIEF voor een gezonde slijmhuid en een versterkte weerstand.
Dit product is ideaal voor alle vijvervissen.
1000 ml - 2500 ml - 5000 mlNIEUW: NU OOK MALAMIX FOOD 10 kg (visvoer met malamix). Het Malamix voer samengesteld door Maarten Lammens na het succes van Malamix 17, heeft de juiste samenstelling om de Koi alles te geven wat ze nodig hebben.
De ingrediŽnten maken het verschil!

IngrediŽnten:
Sojaschroot, geschild, getoast, (geproduceerd uit genetisch gemodificeerde sojabonen), tarwekiemen, tarwebloen, vismeel -(geproduceerd uit genetisch gemanupuleerde sojabonen), haemglobipoeder, maisgluten, biergist, premix, visolie, betanÔne, sojalechtine, gist-autolysaat, knoflookpoerder, vitamine C, macroguard, barox dry, aloŽ vera, inuline, astaxanthine, spirulina.

Analyse:
40% ruw eiwit
7% ruw vet
6% ruw as
2,5% ruwe celstof
0,82% ruw fosfor totaal
6,8 g/kg calcium
2,4 g/kg natrium
15000 Vitamine A IE/kg
2000 Vitamine D3 IE/kg
200 vitamine E IE/kg
250 vitamine C IE/kg
 Interesse DEALER van Golden Pond Products te worden : via
slproductsbvba@hotmail.be of bel voor een afspraak.

 

 

 

 

 

 

GOLDEN POND PRODUCTEN

 

- Waterbehandeling

- Algenbestrijding

- BacteriŽn

- Substraat

Malamix17


 Malamix Food